Joanne Nap (leerkracht)

Wat leuk om u hier op de site van deze leuke school te ontmoeten. Ik ben Joanne Nap en werk met veel plezier op deze school sinds 2010. Eerst ben ik een aantal jaren juf geweest in groep D en nu ben ik juf in groep A. Met veel plezier kom ik op de dagen dat ik werk naar school.
Vol verhalen en enthousiasme komen de kleuters ‘s ochtends de klas al binnen. En de hele dag door ontdekken en leren we nieuwe dingen uit de wereld om ons heen door te spelen. Het ene moment zitten we in de kring en praten we met elkaar of we voeren een onderzoek uit. Het volgende moment zitten we in de bouwhoek en ontdekken we hoe we een stevig hok of huis kunnen bouwen. Of we koken we met elkaar een maaltijd in de huishoek. Elke week staan er weer nieuwe leuke hoeken klaar, waar veel te ontdekken is. De dag zit vol leuke momenten en zo heb ik al veel gouden momenten gespaard. Wat ontzettend mooi om de kinderen steeds een stapje verder te helpen in de ontwikkeling. Elk kind heeft zijn eigen talenten ontvangen en daar mogen we ook bij stilstaan. God heeft elk kind uniek gemaakt en daar hoort een eigen ontwikkeling bij.
Op de dagen dat ik niet werk zorg ik voor onze eigen kinderen en ga ik ook graag met de kinderen naar buiten de natuur in spelen en ontdekken. Daarnaast houd ik van een goed boek lezen, handwerken en lekker wandelen op het strand. Samen met ons gezin muziek maken, daar kan ik ook erg van genieten.
Groetjes, Joanne
Cookie instellingen