Carin de Borst (leerkracht)

Wat leuk dat u meer over mij wilt weten. Ik ben Carin de Borst (1975) en vanaf 2009 werkzaam op de Wegwijzer. Ik woon sinds 1994 op het eiland en geniet hier nog dagelijks van. 
Ik heb in mijn jaren op de Wegwijzer bijna voor alle groepen gestaan. Momenteel sta ik in de bovenbouw. Ook ben ik meerdere jaren op de administratie van school werkzaam geweest. Dit jaar ben ik fulltime voor de klas te vinden omdat mijn eigen twee zoons al oud genoeg zijn en mij tijdens de schooluren thuis niet meer zoveel nodig hebben. Ik sta met veel plezier voor de klas, het is zo mooi om een kind tot bloei te zien komen en zijn of haar talenten te ontdekken.  
Samen met de leerlingen ontdekken we elke dag weer nieuwe dingen en probeer ik het onderwijs zo uitdagend mogelijk te maken. Dat betekend dat ik ook vaak met thema’s in mijn groep werk en wij op een onderzoekende en ontdekkende manier nieuwe dingen leren. Ook horen de kippen en de schooltuintjes bij de taken van groep E. Zo leuk! We hebben deze kippen een aantal jaren geleden zelf uitgebroed in de klas. 
De momenten dat ik niet met school bezig ben, doe ik graag gezellige dingen met mijn gezin. Ook gezellige uitjes met vriendinnen horen daarbij. Daarnaast ga ik graag wandelen met mijn hond of ben ik lekker in mijn huis aan het rommelen of aan het lezen in een goed boek.
Cookie instellingen