Anja Verbaan (zorgconsulent)

Mijn naam is Anja Verbaan en ik woon met mijn man en twee honden in Rockanje. Met z'n allen kunnen we uren struinen door de duinen en over het strand. Soms wandelen onze twee kinderen met hun partners gezellig met ons mee. Ik werk bij Leliezorggroep (Agathos) als zorgondersteuner onderwijs. Deze organisatie heeft mij op deze leuke en gezellige school geplaatst. Ik ben er voor de kinderen die extra aandacht en zorg nodig hebben. Zo kan het zijn dat ik te vinden ben in het speellokaal of op het schoolplein om met een kind te spelen, zodat het even kan ontladen. Of ga ik in gesprek met een kind, omdat er iets is voorgevallen wat besproken moet worden. Of is er een kind op school die extra zorg nodig heeft op lichamelijk gebied.
De veelzijdigheid en het één op één contact met de kinderen maakt mijn werk iedere dag weer boeiend.
Vóór ik op de Wegwijzer kwam werken heb ik als zorgondersteuner op diverse scholen in Rotterdam gewerkt, onder andere op de Dovenschool, de Mytylschool en de Tyltylschool.
Naast mijn baan op school, ben ik ook docent kindergebaren en geef ik workshops aan ouders met kinderen die een taal ontwikkelings achterstand hebben.
Cookie instellingen